Συναντηθήκαμε με τη Μαρία και το Σταύρο πρώτη φορά σε ένα τυπικό ραντεβού, για να συζητήσουμε για την ημέρα του γάμου τους. Η απόφαση των παιδιών για γάμο σε ένα νησί της άγονης γραμμής, μας ενθουσίασε και δεχτήκαμε την πρόκληση με μεγάλη χαρά. Ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό την Αστυπάλαια, τον τόπο καταγωγής του Σταύρου άρχισε αμέσως να οργανώνεται!

Ξεκινήσαμε την Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά και φτάσαμε το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι της Αστυπάλαιας. Το ταξίδι ήταν πολύωρο και κουραστικό, όμως αντικρίζοντας την “πεταλούδα του Αιγαίου” και την άγρια ομορφιά της, ανταμειφθήκαμε.

Το μεσημέρι φωτογραφίσαμε το pre-wedding party των παιδιών στο ξενοδοχείο Maltezana beach στον ομώνυμο οικισμό του νησιού. Παρά την κούραση, φίλοι και συγγενείς διασκέδασαν μαζί με το ζευγάρι στην πισίνα με άφθονο γέλιο, ποτό βουτιές και φυσικά πολλές φωτογραφίες!!!

Το σούρουπο ο Σταύρος μας ξενάγησε στη Χώρα του νησιού και ο ενθουσιασμός μας, τόσο για την ημέρα του γάμου, όσο και για την ημέρα της φωτογράφισης του ζευγαριού, έγινε ακόμα μεγαλύτερος.

“ΣΑΒΒΑΤΟ – WEDDING DAY”

Ο γάμος έγινε στην Παναγία την Πορταΐτισσα, κάτω από το περίφημο κάστρο των Querini. Με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, ο Σταύρος και η Μαρία, αλλά και όλοι οι καλεσμένοι, ξεκίνησαν από την πλατεία με τους χαρακτηριστικούς μύλους και ανέβηκαν, μέσα από τα γραφικά σοκάκια της Χώρας, στην εκκλησία.

Μετά το γάμο κατευθυνθήκαμε πίσω στη Μαλτεζάνα, για ένα ακόμα party που κράτησε ως το πρωι!

NEXT DAY SHOOTING

Η αγαπημένη μας μέρα έφτασε! Κάναμε μια γρήγορη περιήγηση στη Χώρα και στο κάστρο του νησιού και το απόγευμα ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση του ζευγαριού, η οποία τελείωσε αργά το σούρουπο με μια από της αγαπημένες μας εικόνες με φόντο τη φωτισμένη Χώρα!
Next
Yiannis & Mary - Sifnos Island
Previous
Leonardo & Elena - destination wedding Chalkida
More Portfolios