Όλα άρχισαν σε ένα τυπικό επαγγελματικό ραντεβού στο γραφείο μας, με το Γιάννη και τη Μαίρη, σε μια συζήτηση για τη φωτογράφιση του γάμου τους. Φτάσαμε μια εβδομάδα πριν το γάμο, σαν φίλοι πλέον, να συζητάμε τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός φωτογραφικού τριημέρου στο νησί της Σίφνου,  έναν από τους  πιο δημοφιλείς προορισμούς για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Βρισκόμασταν στην τελική ευθεία πλέον.

Η γνωριμία με τους πρώτους συγγενείς και καλεσμένους έγινε στο πλοίο για Σίφνο,  από το λιμάνι του Πειραιά. Κόσμος ευχάριστος , φιλικός και χαμογελαστός. Το πρώτο βράδυ στο νησί, πέρασε μαζί με το ζευγάρι και φίλους, σε ένα ξέφρενο “prewedding party” στο bar Cozi στη χώρα του νησιού, τη λεγόμενη Απολλωνία, το οποίο ακολουθήσαμε μέχρι κάποια στιγμή,  εφόσον την επόμενη μέρα,  μας περίμενε ένα εντελώς γεμάτο πρόγραμμα.

29 Ιουνίου ημέρα Σάββατο-“the wedding action day”! Ξεκινήσαμε αργά το μεσημέρι τις πρώτες λήψεις στη πισίνα του ξενοδοχείου, με το γαμπρό και τους φίλους του, να δίνουν κυριολεκτικά “ρέστα” στο φακό μας. Η πρώτη ψυχρολουσία στα φωτογραφικά μας (ευτυχώς με αίσιο τέλος), στην ανάγκη να αποτυπωθεί μια προσπάθεια του γαμπρού να βουτήξει στην πισίνα, ήταν ήδη γεγονός. Είχαμε ήδη πάρει μια γεύση, για το τι θα ακολουθούσε στο party μετά το γάμο, που θα γινόταν το βράδυ. Ακολούθησε φωτογράφιση της προετοιμασίας της Μαίρης, με highlights δύο απολαυστικά πιτσιρίκια, να ποζάρουν αυθόρμητα ανά πάσα στιγμή στο φακό μας.

Ο γάμος έγινε στις 7 μ.μ., στο υπέροχο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στις Καμάρες Σίφνου. Υπέροχο ζευγάρι, φανταστικοί συγγενείς, απίστευτοι φίλοι, όλοι άψογα συνεργάσιμοι. Ακολούθησε γαμήλιο party, ακριβώς απέναντι από τη βάση του πλατύσκαλου της εκκλησίας, στο beach bar Folie. Όλα έγιναν όπως ήδη είχαμε φανταστεί, με κυρίαρχο ένα ξέφρενο all night party, με πολύ αλκοόλ και πάρα πολύ χορό.

Τη μέρα μετά το γάμο περιπλανηθήκαμε στον γραφικό οικισμό του Κάστρου της Σίφνου μαζί με το ζευγάρι για κάποιες τελικές λήψεις.

Θα θέλαμε εκτός από τα πανέμορφα αυτά παιδιά, το Γιάννη και τη Μαίρη, να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους. Είναι πολλά τα ονόματα αλλά θυμόμαστε το Δημήτρη, το Γιάννη, την Ηλέκτρα …

Ήσασταν όλοι υπέροχοι,  μας κάνατε και νιώσαμε τόσο άνετα και φιλικά και μας χαρίσατε  όμορφες εικόνες και αξέχαστες αναμνήσεις.
Next
Nikos & Vassiliki - Athens Wedding Photoshoot
Previous
Stavros & Maria - Astylapea Island
More Portfolios